Gemensamma utrymmen

Foajén har ett flertal gemensamma utrymmen som delas av samtliga kontorshyresgäster. Om någon av de gemensamma utrymmena vill användas för ett företagsevent eller dylikt måste Floormanagern kontaktas.

Omklädningsrum, duschar och RWC i plan -1 (garage)

Det finns totalt 5 avskilda och låsbara duschrum med dusch, krokar och bänk för ombyte. Det finns även 1 avskild och låsbara RWC med dusch. I nära anslutning till dessa duschrum finns ett så kallad förrum med cirka 50 st omklädningsskåp. Dessa kan nyttjas av samtliga hyresgäster och låses med eget medtaget hänglås. Skåp får endast tas i anspråk under arbetstid.  

Foajéns vardagsrum (markplan)

Foajéns entré, eller som vi vill kalla det vardagsrum, möjliggör inte bara en fin start och slut på dagen utan en plats att vara på under dagen. Rummet samnyttjas och kan fungera som såväl paus i arbetsdagen som ett tillskott för vissa typer av arbeten eller möten. Det finns olika sorters möblemang som är utformade för olika typer av situationer.

Det finns en smitväg mellan Foajéns vardagsrum in till cafét Le Croissant. För att komma in från cafét in till kontoret krävs tag. Observera att inte är tillåtet att släppa in okända personer i byggnaden.

Takterrass plan 6

På plan 6 finns en gemensam takterrass. Takterrassen innefattar cirka 30 arter. Takterrassen har även en takpromenad som totalt blir 150 meter lång. Längs takpromenaden finns olika sorters möblemang som är flyttbara.

Glashus på takterrass plan 6

På terrassen finns ett glashus med möbleringen. Detta rum är tänkt att kunna användas som pausyta, arbetsplatser eller mötesrum beroende på behovet. Glashuset har inget bokningssystem.