Business Controller med fokus på investeringskalkylering i Stockholm

Vi söker dig som vill arbeta i ett företag i stark förändring där medarbetarna drivs av att skapa ett av landets mest framgångsrika fastighetsbolag med långsiktigt samhällsfokus. Du kommer att ha en central roll med stor frihet och flertalet kontaktytor inom Jernhusen. I denna roll på Jernhusen kommer du få möjligheten att vara med och påverka samt bidra till företagets goda resultat och utveckling. Du rapporterar till Chef Control, tjänsten är placerad i Stockholm. Som business controller på Jernhusen arbetar du som affärsstöd i projektverksamheten. Rollen innebär att du är verksamhetsstödjande, rådgivande och förändringsdrivande. I arbetsuppgifterna ingår att stödja våra projektägare och förvaltare i affärerna främst inom affärsområde Stationer och Depåer med affärsanalyser, benchmark, kalkyleringsmodeller och prissättningsmodeller.

Du kommer också att stödja våra affärsutvecklare och förvaltare i affärsriskhantering kopplade till våra mål i affärerna. Du ansvarar även för förvaltning, utveckling och utbildning av Jernhusens modell för investeringskalkylering.

Din Profil
Vi ser att du har en examen som Civilingenjör eller Civilekonom. Vidare har du har 2–5 års arbetslivserfarenhet av affärsstöd och investeringskalkyler i fastighetsbranschen. Att du har ett gediget intresse av fastigheter och samhällsutveckling är även väsentligt. Har du arbetat som fastighetsanalytiker eller med fastighetsvärdering är det meriterande.

Vi söker dig som är social och har en mycket god kommunikationsförmåga med hög integritet och stort driv. Du är analytisk och har ett sinne för detaljer. Du är flytande i engelska och har goda kunskaper i Excel.

Jernhusens kultur kännetecknas av öppenhet och prestigelöshet.

Hur gör jag nu?
I denna rekrytering samarbetar Jernhusen med Mpya Finance. Skicka in din ansökan så snart som möjligt då de löpande kallar till intervjuer. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Sofia Sand på telefon 070-353 39 76 eller mail sofia.sand@mpya.se