Lediga jobb

Att arbeta på Jernhusen innebär att aktivt jobba för att fler väljer hållbara resor och transporter. Vi tillhör en framtidsbransch och efterfrågan på våra tjänster är stor. Idag är vi cirka 200 medarbetare och vill ha fler med på resan mot en effektivare transportsektor, ett bättre samhälle och ett grönare Sverige.

Jernhusen kännetecknas av framåtanda och utveckling och har en viktig roll i både fastighets- och transportsektorn. Vi har vuxit snabbt och blivit fler lyhörda, nyfikna, och innovativa medarbetare som drivs av att göra skillnad för människor och miljö.

Hos oss jobbar bland annat controllers, projektledare, tekniska förvaltare och affärsutvecklare.Till de flesta av våra yrken kräver vi en akademisk examen, ofta som civilekonom eller civilingenjör. Vi finns på ett flertal orter inom Sverige, bland annat Stockholm, Göteborg och Malmö.

Välkommen med din spontanansökan eller ansökning till någon av de lediga jobb som presenteras här till höger när vi nyrekryterar.

Fråga oss
Har du frågor av allmän karaktär kring våra lediga jobb, är du välkommen att kontakta oss på HR tel. 08-410 626 00.

För frågor kring en specifik tjänst kontakta våra samarbetspartners som står längst ned under varje ledigt jobb. Är du intresserad av att arbeta hos oss så tveka inte att höra av dig. Vi kanske har ett ledigt jobb för dig!